Yritys ja toimintatapa

Lakiasiat voivat olla monimutkaisia, me yksinkertaistamme niitä

Myymme ratkaisuja

Kun asiakas kääntyy asianajajan puoleen, hän haluaa ratkaista ongelmansa nopeasti ja mahdollisimman pienin kustannuksin. 

Vaikka lakiasiat voivat joskus olla monimutkaisia, melko usein oikeudellinen ongelma on ratkaistavissa kohtuullisessa aikataulussa ja suhteellisen pienin kustannuksin, kunhan vain asiassa keskitytään olennaiseen. Asiantunteva lakimies pystyy näkemään metsän puilta ja käyttämään työtuntinsa tehokkaasti ja ratkaisukeskeisesti aiheuttamatta asiakkaalle ylimääräisiä kustannuksia.

Yritysasioissa on tärkeää, että lakimies ymmärtää pykälien lisäksi myös liike-elämän lainalaisuuksia ja pyrkii toiminnassaan tukemaan yrityksen liiketoimintaa ja sen menestymistä. Liike-elämässä esiintyvät oikeudelliset kysymykset eivät yleensä ratkea yksinomaan lakikirjan avulla. Tarvitaan kokonaisvaltaisempaa pelisilmää, jossa taitavasti yhdistetään juridiikka ja liiketoiminta. 

Toimintatapamme lähtee siitä, että pyrimme aina löytämään asiakkaan ongelmaan mahdollisimman nopean ja kustannustehokkaan ratkaisun. 

Tehokkuus

Toimintatapamme näkyy suoraan asiakkaalle aiheutuvissa kuluissa. Hyvään lopputulokseen on mahdollista päästä ilman suurta lakimiesarmeijaa oivaltamalla asian ytimen ja jättämällä turhat sivupolut pois. Toimimme ketterästi ja kustannustehokkaasti, eikä meillä ole ison toimiston kustannusrasitteita.

Riippumatta siitä miten iso tai pieni asianajotoimisto on, jutun lopputulos on aina viimekädessä riippuvainen asiaa hoitavan asianajajan osaamisesta ja kyvykkyydestä.

Lisäarvo asiakkaalle

Tiedostamme hyvin sen, että oikeudellisen ongelman ratkaiseminen ja hyvään lopputulokseen pääseminen on se lisäarvo, josta asiakas haluaa maksaa. Loputon lakimiesjargonia ja vuosikausia kestävä prosessointi ei asiakasta auta ja esimerkiksi liiketoiminnassa se merkitsee asiakasmenetyksiä ja taloudellisia tappioita.

Uskomme vahvasti, että ratkaisukeskeinen ja olennaiseen keskittyvä mutkaton toimintatapamme antaa asiakkaalle parhaan lisäarvon.

Asiakaslupaus

Lupaamme, että jokaisen asiakkaan toimeksianto hoidetaan ammattitaitoisesti, huolella ja tarpeettomia kuluja välttäen.

Asiakkaan toimeksiantoa hoitaa alusta loppuun aina kokenut asianajaja, eikä toimeksiantoa siirrettä osaksikaan kokemattomien avustavien lakimiesten vastuulle.

Tyytyväinen ja palveluitamme myöhemminkin käyttävä asiakas on meille tavoite, johon jokaisen toimeksiannon yhteydessä tinkimättömästi pyrimme.