040 357 0077 toimisto@solutio.fi

Business Finland (ent. TEKES) on hyväksynyt Solutio Asianajotoimiston innovaatiosetelin palveluntarjoajaksi.

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Business Finlandin myöntämällä innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi.

Setelin arvo on 6 200 euroa (5 000 euroa + alv). Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen kuten esimerkiksi lakipalveluiden hankintaan.

Solutio Asianajotoimisto tarjoaa innovaatiosetelin käyttäjille kattavia liikejuridiikan lakipalveluita mm. liiketoimintaan liittyvien sopimusten laadinnassa, yhtiöoikeudessa, yritysjärjestelyissä, rahoituksessa sekä IPR -asioissa. Lisätietoa innovaatiosetelistä löytyy tästä linkistä.