Kiinteähintaiset lakipalvelut yksityisille

Asiakirjan laadinta etätoimeksiantona

Tavanomaisten lakipalveluiden osalta hyvä asianajaja pystyy helposti arvioimaan kuinka paljon työaikaa toimeksiannon hoitamiseen kuluu. Tällaisia palveluita ei asiakkaan yleensä kannata teettää asianajajalla aikaveloitusperusteisesti.

Solutio Asianajotoimisto on tuotteistanut tavanomaiset yksityishenkilöiden lakipalvelut siten, että tarjoamme niitä edulliseen ja ennalta sovittuun kiinteään hintaan. Näin asiakas voi olla aina varma laskun loppusummasta, eikä ikäviä yllätyksiä tule.

Kiinteähintaiset palvelut hoidetaan etätoimeksiantoina, jolloin toimeksianto hoidetaan yksinomaan sähköpostilla ja/tai puhelimitse. Hintaan ei kuulu henkilökohtaista tapaamista toimistolla. Asiakas toimittaa tarvittavat tiedot sähköpostilla ja/tai puhelimitse, jonka jälkeen asianajotoimisto laatii asiakirjan ja toimittaa sen asiakkaan sähköpostiin. Mikäli asiakirjaan tarvitaan todistajat, asiakas hankkii tarvittavat todistajat itse.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja koskevat laajuudeltaan ja vaikeusasteeltaan tavanomaisia toimeksiantoja. Kiinteähintaisten lakipalveluiden hinnat etätoimeksiantona hoidettuna näet alla, kun viet osoittimen kuvan kohdalle. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnasto voimassa 1.11.2020 lukien.