Yritys ja toimintatapa

Lakiasiat voivat olla monimutkaisia, me yksinkertaistamme niitä

Myymme ratkaisuja

Kun asiakas kääntyy oikeudellisen asiantuntijan puoleen, hän haluaa ratkaista asian nopeasti, tehokkaasti ja mahdollisimman pienin kustannuksin. 

Vaikka lakiasiat voivat joskus olla monimutkaisia, melko usein oikeudellinen ongelma on ratkaistavissa suhteellisen helposti toimimalla käytännönläheisesti ja keskittymällä jutun kannalta olennaiseen. Asiantunteva lakimies pystyy näkemään metsän puilta ja käyttämään työtuntinsa tehokkaasti ja ratkaisukeskeisesti aiheuttamatta asiakkaalle ylimääräisiä kustannuksia.

Yritysasioissa on tärkeää, että lakimies ymmärtää lakipykälien lisäksi myös liike-elämän lainalaisuuksia ja pyrkii toiminnassaan tukemaan ensisijaisesti yrityksen liiketoimintaa ja sen menestymistä. Liike-elämässä esiintyvät oikeudelliset kysymykset eivät yleensä ratkea yksinomaan lakikirjan avulla. Tarvitaan kokonaisvaltaisempaa pelisilmää, jossa taitavasti yhdistetään sekä juridiikka että liiketoiminta. 

Toimintatapamme lähtee siitä, että pyrimme aina mahdollisimman nopeasti saamaan asiakkaan ongelman ratkaistuksi. 

Tehokkuus

Toimintatapamme näkyy suoraan myös asiakkaalle aiheutuvissa kuluissa. Hyvään lopputulokseen on mahdollista päästä ilman suurta lakimiesarmeijaa oivaltamalla asian ytimen ja jättämällä turhat sivupolut pois. Toimimme ketterästi ja kustannustehokkaasti, eikä meillä ole ison toimiston kustannusrasitteita.

Riippumatta siitä miten iso tai pieni asianajotoimisto on, jutun lopputulos on aina viimekädessä riippuvainen asiaa hoitavan asianajajan osaamisesta ja kyvykkyydestä.

Lisäarvo asiakkaalle

Tiedostamme hyvin sen, että oikeudellisen ongelman ratkaiseminen ja hyvään lopputulokseen pääseminen on se lisäarvo, josta asiakas ylipäätään haluaa maksaa. Loputon lakimiesjargonia ja vuosikausia kestävä prosessointi ei asiakasta auta, liiketoiminnassa se merkitsee monesti asiakasmenetyksiä ja taloudellisia tappioita.

Uskomme vahvasti, että ratkaisukeskeinen ja olennaiseen keskittyvä mutkaton toimintatapamme antaa asiakkaalle parhaan lisäarvon.

Asiakaslupaus

Lupaamme, että asiakkaan toimeksianto hoidetaan ammattitaitoisesti, huolella ja tarpeettomia kuluja välttäen. 

Tyytyväinen ja palveluitamme myöhemminkin käyttävä asiakas on meille tavoite, johon jokaisen toimeksiannon yhteydessä tinkimättömästi pyrimme.